Community Forum

Join the Conversation
  • Page:
  • 1

TOPIC: credentials mismatch

credentials mismatch 28 Mar 2017 09:33 #2494

  • Koen Libbrecht
  • Topic Author
  • Offline
  • 1st level - White Belt
  • Thank you received: 0
We did the setup of the imaging server into filewave but get the " Admin credentials mismatch" and the "light button" keeps being red. We also can not save a new key.

credentials mismatch 29 Mar 2017 16:58 #2500

  • Bao Tran
  • Offline
  • Moderator
  • Thank you received: 0
If you go into the Mobile tab of the FW Admin Prefs, is there a Shared Key listed there?



If not check "Generate new key on Save" and click the OK button. Try going back to the Imaging tab now and see if the problems go away. If not you might try deleting the IVS entry and re-adding it.
Attachments:

credentials mismatch 30 Mar 2017 11:22 #2503

  • Koen Libbrecht
  • Topic Author
  • Offline
  • 1st level - White Belt
  • Thank you received: 0
Thanks bao.tran but no solution, we keep having the same message, see attachment.
Attachments:

credentials mismatch 30 Mar 2017 17:09 #2504

  • Bao Tran
  • Offline
  • Moderator
  • Thank you received: 0
What does your Mobile tab look like? Can you please attach a screenshot.

Also are you able to telnet into 10.223.231.190 on port 20444? Can you attach a screenshot of that also. Normally you'd get a response like this.

Trying 10.223.231.190...
Connected to 10.223.231.190.
Escape character is '^]'.

It might be quicker for you to contact FileWave Technical Support directly via phone if this is urgent for you.

credentials mismatch 31 Mar 2017 06:41 #2507

  • Koen Libbrecht
  • Topic Author
  • Offline
  • 1st level - White Belt
  • Thank you received: 0
Hi, Hereby the asked screenshots. I thought that it was some "small" setting or something, not important enough to bother the technical support. Thanks for your help.
Attachments:

credentials mismatch 04 Apr 2017 21:50 #2510

  • Bao Tran
  • Offline
  • Moderator
  • Thank you received: 0
It seems there might become weird DB stuff going on. Looks like there's some IVS info still stuck in the DB. You should probably contact FileWave Technical Support for assistance on how to clear this out.
  • Page:
  • 1