FileWave Alliance

The Official Community Forum
  • Page:
  • 1

TOPIC: Is this product DOA?

Is this product DOA? 23 Jan 2017 21:49 #2440

  • scott
  • scott's Avatar Topic Author
  • Offline
  • 1st level - White Belt
  • 1st level - White Belt
  • Posts: 4
  • Thank you received: 0
Wondering if this will be updated for macOS Sierra (10.12.x)?
Just curious before I spend a lot of time on this.

Many thanks,
Scott

Is this product DOA? 24 Jan 2017 19:15 #2441

  • Jay Ploughe
  • Jay Ploughe's Avatar
  • Offline
  • 1st level - White Belt
  • 1st level - White Belt
  • Posts: 1
  • Karma: 1
  • Thank you received: 0
I have used it successfully with a macOS Sierra 10.12.2 disk image.

Is this product DOA? 21 Feb 2017 14:32 #2463

  • Alex Fredlake
  • Alex Fredlake's Avatar
  • Offline
  • FileWave Staff
  • FileWave Staff
  • Posts: 14
  • Thank you received: 2
FileWave lightning 1.8.4 supports macOS Sierra imaging. If you are having any issues with this feel free to contact Support and we can help you more with going over the process and try and find what may be going wrong.

Thanks
Alex
The following user(s) said Thank You: scott

Is this product DOA? 21 Feb 2017 17:19 #2466

  • scott
  • scott's Avatar Topic Author
  • Offline
  • 1st level - White Belt
  • 1st level - White Belt
  • Posts: 4
  • Thank you received: 0
No issues, but I wanted to know if it was going to be maintained or if I needed to find another solution. Thank you!

Is this product DOA? 15 Jun 2017 12:06 #2579

  • joe root
  • joe root's Avatar
  • Offline
  • 1st level - White Belt
  • 1st level - White Belt
  • Posts: 1
  • Thank you received: 0
i have also used it

Is this product DOA? 16 Jun 2017 17:47 #2583

  • Dan Schmeltz
  • Dan Schmeltz's Avatar
  • Offline
  • 2nd Level - Yellow Belt
  • 2nd Level - Yellow Belt
  • Posts: 8
  • Thank you received: 0
IT doesn't appear to be DOA, but it sure doesn't work as advertised for us...
The "Auto Restore connected volumes" doesn't ever work for more than 2 clients in a row before throwing an error and requiring the app's Deploy workflow be started from Scratch...

The errors in my Lighting logs seem to be related to the mounting/unmounting/remounting of the target volume...

Has anyone else seen this behavior?

Also the inability to rename the imagesets and have it stick is an annoyance too (but is in no way a show stopper).

Is this product DOA? 29 Jun 2017 20:07 #2588

  • Christie Northcraft
  • Christie Northcraft's Avatar
  • Offline
  • 1st level - White Belt
  • 1st level - White Belt
  • Posts: 1
  • Thank you received: 0
We have also had the same issue with using the "Auto Restore". Other than that, it works well.

Is this product DOA? 29 Jun 2017 20:15 #2589

  • scott
  • scott's Avatar Topic Author
  • Offline
  • 1st level - White Belt
  • 1st level - White Belt
  • Posts: 4
  • Thank you received: 0
Thanks all...
  • Page:
  • 1